25H@USV

Concurs studențesc de design şi dezvoltare de noi tehnologii, creativitate şi perseverenţă.

A treia ediţie, Suceava,
8-9 decembrie 2016
Atrium Corp E

Despre concurs

Timpul de a demonstra abilitățile individuale în proiectele care ne definesc profesional este considerabil fragmentat de incidența și varietatea problemelor și confruntărilor zilnice, făcând ca orice proiect să fie inerent divizat în mai multe zile sau chiar saptămâni.
De multe ori, acest lucru se întâmplă în pofida dorinței noastre de a vedea proiectul dus cât mai repede la bun sfârșit.


Ce ai putea realiza însă în decursul unei zile întregi dedicată exclusiv unui singur scop? Mai mult, îți oferim 25 de ore în care, alături de o echipă, poți demonstra pasiunea ta pentru tehnologie, viziunea și creativitatea, precum și abilitatea de a colabora într-o echipă pentru atingerea unui ideal comun.

Suntem siguri că vei câștiga o experiență de lucru dincolo de planul profesional, care se va constitui într-un punct de reper pentru cariera și proiectele care vor urma!

Regulament

Acest concurs se adresează studenților înscriși la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor (FIESC) la unul dintre ciclurile de studiu (licență, masterat sau doctorat) care doresc demonstrarea abilităților tehnice și de creativitate în lucrul cu noi tehnologii într-un timp limitat și cu o tematică stabilită de către organizatori. Echipele de studenți își pot alege un antrenor dintre membrii corpului profesoral al FIESC.

Concursul se desfășoară pe durata a 25 de ore.

Fiecare echipă va avea asigurată o suprafață de lucru în care se vor afla o masă, trei scaune și un cablu de alimentare la rețeaua de curent. Organizatorii vor asigura un spațiu suplimentar pentru odihna concurenților.

În timpul concursului, echipele au acces la echipamentele și materialele proprii (e.g., laptop-uri, tablete, telefoane, componente mecanice, electrice şi electronice, cărți și documentație tipărită, etc.), inclusiv alimente. Accesul la internet va fi asigurat de organizatori.

Tematica

Tema exactă a concursului va fi anunțată în momentul deschiderii oficiale a acestuia și va consta în realizarea unui proiect competitiv necesitând design și dezvoltare pentru crearea și folosirea de noi tehnologii, cu accent pe originalitatea și creativitatea implementării.

Înscriere echipe

Înscrierea este liberă tuturor studenţilor FIESC.

Echipe formate din 3-4 studenți se pot înscrie până la data de
1 Decembrie 2016, 23:59 trimițând un email de intenţie la adresa coordonatorului concursului precizând numele echipei, numele și adresele email ale membrilor, anul de studiu și specializarea fiecărui membru, precum și numele antrenorului, dacă acesta există.

Recomandam urmatoarea componenţă a echipelor: programator software, proiectant hardware și designer grafician.


Înainte de începerea concursului, fiecare membru va completa şi semna un formular de înscriere şi acceptare a condiţiilor concursului. Formularul va fi furnizat de către organizatori.

Pentru această ediție a concursului, numărul de echipe este limitat la 4. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a aplica criterii de preselecţie în cazul mai multor echipe înscrise.


Echipe inscrise:

1. Alexandru-Ilie MACIUC, David GHERASIM, Marius OLENICI, Marius-Adrian BRUSTUR. Antrenor: Remus PRODAN

2. Alexandru-Tudor ANDREI, Stefanel BRÎNZĂ, Marian Mihai NEMȚOI, Radu-Cristian SCUTELNICU

3. Emilian LUPU, Stefan-Claudiu POJOGA, Alexandru PARASCA, George GUȚĂ. Antrenor: Călin CIUFUDEAN

4. Petru-Ionuț SANDRU, Alexandru BILIUS, Mădălina-Maria MITRICIOAEI. Antrenor: Adrian Ioan PETRARIU

Juriu

Membrii juriului vor aprecia (1) funcționalitatea proiectului, (2) originalitatea ideii și creativitatea implementării și (3) susținerea publică a proiectului realizat.


Sergiu Grigoriev
OSF Global Services

   

Adrian Onu
Assist Software

   

Constantin-Emil Ursu
Muzeul Bucovinei


Clasament și premii

Premiul I (1050 RON)
Alexandru-Ilie MACIUC, David GHERASIM, Marius OLENICI, Marius-Adrian BRUSTUR
Premiul II (600 RON)
Petru-Ionuț SANDRU, Alexandru BILIUS, Mădălina-Maria MITRICIOAEI
Premiul III
Nu se acordă.


Comitet de organizare

Președinte concurs: prof. univ. dr. ing. Adrian Graur
Coordonator: prof. univ. dr. ing. Radu-Daniel Vatavu
Asistență tehnică: ing. Sebastian Coțovanu
Grafică și web design: Florin Gheorghiu

Contact

Întrebările, sugestiile și înscrierile sunt binevenite la următoarea adresă de email, cu specificarea textului 25@USV în subiectul email-ului.  

Radu-Daniel Vatavu
vatavu @ eed.usv.ro
http://www.eed.usv.ro/~vatavu

Sponsori

542a608df03924731b9471db_osf_logo.jpg