TAXA DE ÎNSCRIERE la concursul de admitere pentru studiile de masterat este de 100 lei şi permite candidatului să opteze pentru maximum 2 specializări.

Pentru fiecare specializare suplimentară se adaugă câte 20 de lei.

 

Taxa de înscriere poate fi achitată la Casieria din sala D205, la acelaşi nivel cu Amfiteatrul Dragomir Hurmuzescu unde se fac înscrierile

sau in contul deschis la Trezoreria Municipiului Suceava, cont analitic 50.46.01.42.444.23, cont IBAN

RO12TREZ591504601X000335, specificându-se numele şi prenumele candidatului şi menţiunea taxă de admitere pentru Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor».

 

Condiţiile în care se acordă scutirile/reducerile de taxă sunt specificate în Regulamentul propriu al USV privind organizarea şi desfăşurarea examenului de admitere în ciclurile de studii universitare de licență, de master și de doctorat pentru anul universitar 2013-2014.

 

 

TAXA DE ÎNMATRICULARE

 

Pentru a dobândi calitatea de student, candidații declarați admiși trebuie să se înmatriculeze în perioada stabilită pentru fiecare sesiune de admitere.

Înmatricularea presupune completarea unei cereri tip de înmatriculare şi achitarea unei .

Neînmatricularea în perioada stabilită conduce la pierderea locului câştigat prin concursul de admitere.

 

Taxa de înmatriculare pentru candidaţii declaraţi admişi în urma concursului de

admitere este de 50 lei. Chitanţa trebuie depusă împreună cu cererea tip de înmatriculare la secretariatul Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor.

 

Candidaţii declaraţi admişi pentru forma de învăţământ cu taxă vor achita la data înmatriculării şi un avans de 200 lei. Acest avans va putea fi restituit integral studenţilor care vor trece la forma de învăţământ fără taxă sau se vor retrage până la data de 1 octombrie 2013 sau va putea fi restituit parţial studenţilor care vor trece la forma de învăţământ fără taxă sau se vor retrage după data de 1 octombrie 2013.