Home
Informatii
Educatie
Cercetare
Manifestari
Documente
Admitere
Orar

Festivitatea de acordare a titlului de inginer Promotiei 2010
a Facultatii de Inginerie Electrica si Stiinta Calculatoarelor

Luni 12 iulie a.c. a avut loc la Casa Culturii Suceava Festivitatea de acordare a titlului de inginer Promotiei 2010 a Facultatii de Inginerie Electrica si Stiinta Calculatoarelor din cadrul Universitatii "Stefan cel Mare" din Suceava. In cursul acestei festivitati au fost inmanate celor 120 de absolventi ai promotiei 2010 documentele de absolvire. Tinerii ingineri au terminat studiile de licenta cu durata de 4 ani in specializarile: Calculatoare, Automatica si informatica aplicata, Electronica aplicata, Sisteme electrice, Energetica industriala si Inginerie economica in domneniul electric, electronic si energetic.

Exigenta, rigurozitatea si seriozitatea pregatirii in aceste specializari sunt reflectate si de faptul ca dintre cei 273 de studenti amdisi in 2006 in anul I, doar 120 (44%) au fost declarati ingineri in urma sustinerii cu succes a examenului de licenta. Eforturile depuse pe parcursul celor 4 ani de studiu au fost incununate de trecerea cu succes a unui Examen de licenta ce a cuprins 2 probe: o proba de evaluare a cunostintelor generale si de specialitate si una de sustinere a proiectului de licenta.

Calitatea proiectelor prezentate a fost apreciata in mod corespunzator de catre Comisiile pentru Examenul de licenta. Unele dintre proiectele sustinute includ realizari care au fost premiate la concursuri studentesti nationale si internationale de creatie tehnica, iar altele au fost realizate in cadrul stagiilor de practica ERASMUS la Universitatile partenere din strainatate (Belgia, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Portugalia).

Festivitatea de acordare a titlului de inginer Promotiei 2010 a fost prezidata de rectorul Universitatii "Stefan cel Mare" din Suceava, domnul prof. univ.dr.ing. Adrian Graur. Printre invitatii speciali s-au numarat domnul prof. Vasile Monacu inspector general adjunct ISJ Suceava, domnul ing. Liviu Bilinschi de la societatea E-ON Moldova, reprezentanti ai Consiliului Judetean si Prefecturii Judetului Suceava, Primariei Municipiului Suceava.
Au fost prezenti profesorii Facultatii de Inginerie Electrica si Stiinta Calculatoarelor, parinti, rude si prieteni ai absolventilor.

 

St.Gh. Pentiuc
Decan, Facultatea de Inginerie Electrica si Stiinta Calculatoarelor
Universitatea "Stefan cel Mare" din Suceava
 

 

ipv6 ready  

Home | Informatii | Educatie | Cercetare | Manifestari | Documente | Admitere | Cautare | Orar

©1997-2010 Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, Universitatea "Ştefan cel Mare" Suceava
Str. Universitatii nr.13, 720229 Suceava, România, Tel/Fax: +40 230 524801, secretariat@eed.usv.ro
Site actualizat pe:  22 decembrie 2014

Parteneri:

Suceava University Cisco Academy
dcti.usv.ro
Radio USV - LIVE