Home
Informatii
Educatie
Cercetare
Manifestari
Documente
Admitere
Orar

TAXA SI OPȚIUNI DE ÎNSCRIERE

Taxa de înscriere pentru licență sau masterat este de 125 lei. Taxa de înscriere dă dreptul candidaților să opteze pentru 3 domenii de studii din oferta FIESC număr de locuri licență , număr de locuri masterat. Se poate opta și pentru mai multe domenii, însă cu achitarea unei taxe suplimentare de 25 lei pe domeniu.

Opțiunea principală
Fiecare candidat va indica în mod obligatoriu opțiunea sa principală: domeniul de studii și forma de finanțare (fără taxă/cu taxă). Astfel, pot să apară următoarele situații:
a) candidatul este admis la opțiunea sa principală (domeniul de studii și finanțarea indicată) și atunci este eliminat din listele candidaților admiși la celelalte domenii pentru care a mai optat;
b) candidatul nu a ocupat locul dorit la opțiunea principală și atunci apare pe listele corespunzătoare tuturor opțiunilor făcute la înscriere.

Modalități de plată a taxei de înscriere:
(1) Plată prin transfer bancar (ordin de plată). Contul bancar va fi afișat pe platforma de admitere on-line disponibilă în data de 6/07/2020;
(2) Plată cu cardul prin intermediul platformei de admitere on-line (plată VISA);
(3) Plată în numerar la casieria USV (disponibilă la același etaj II Corp D unde se fac înscrierile).

Taxa de înmatriculare pentru licență sau masterat este de 125 lei.
Candidații declarați admiși în sesiunea iulie 2020 trebuie să achite taxa de înmatriculare și, dacă este cazul, avansul din taxa de studii până la data de 29/7/2020. În caz contrar, se va considera că renunță la locul ocupat.

În ultima zi de înmatriculări, 29/07/2020 pentru sesiunea din iulie respectiv 18/09/2020, plata taxei și înmatricularea se realizează doar la sediul USV.

 

ipv6 ready  

Home | Informatii | Educatie | Cercetare | Manifestari | Documente | Admitere | Cautare | Orar

©1997-2010 Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, Universitatea "Ştefan cel Mare" Suceava
Str. Universitatii nr.13, 720229 Suceava, România, Tel/Fax: +40 230 524801, secretariat@eed.usv.ro
Site actualizat pe:  22 decembrie 2014

Parteneri:

Suceava University Cisco Academy
dcti.usv.ro
Radio USV - LIVE