Welcome to EED News

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Top 10  

Modules
· Home
· Search
· Stories_Archive


  
40 ani de la infiintarea primului laborator de inginerie electrica
Posted on Thursday, October 12 @ 15:35:06 EEST
Topic: Anunturi secretariat
Anunturi secretariatFacultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor (FIESC), Universitatea “Ștefan cel Mare” Suceava, aniversează 40 de ani
de la înființarea în anul universitar 1977-1978, în cadrul Institutului de Invatământ Superior din Suceava, a primului laborator cu profil electric în universitatea din Suceava.

Printr-un workshop, organizat de Departamentul de Electrotehnică din cadrul FIESC, ce se va desfășura miercuri 18.10.2017 orele 14-16 în laboratoarul C001 din corpul C al FIESC, comunitatea academica îi va sărbători pe promotorii acestui laborator: profesor univ.dr.ing. Adrian GRAUR și conferențiar univ. dr.ing. Leon MANDICI – cadre didactice care au contribuit, la acel moment dar și ulterior, la consolidarea bazei materiale, a activităților de cercetare științifică și ridicarea prestigiului învățământului superior de profil electric din Universitatea “Ștefan cel Mare” și din România.
Programele de studii cu profil electric și energetic din USV au cunoscut o evoluţie impresionantă în ultimele 4 decenii prin permanenta adaptare a ofertei de programe de studiu  la cerintele pietii muncii, printr-un număr tot mai mare de studenţi, prin facilităţile create pentru predare, cercetare şi cele privind calitatea vieţii studenţilor, toate continuu extinse la standarde ridicate de calitate.
În ierarhizarea programelor de studii organizate de universitățile acreditate prin ARACIS, evaluarea realizată conform art. 193 din Legea educatiei nationale nr. 1/2011 si prevederilor hotãrârii Guvernului nr.789/2011 situează programele de studii cu profil electric si energetic desfașurate în Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava pe locul 3 între cele 22 de universități în care aceste programe au fost evaluate.

 
Related Links
· More about Anunturi secretariat
· News by secretariat


Most read story about Anunturi secretariat:
Candidati potentiali bursieri 2012/2013


Article Rating
Average Score: 0
Votes: 0

Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


Options

 Printer Friendly Printer Friendly


All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest 2005 by me.
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt
Image Website: imageyl.com

PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.05 Seconds