Welcome to EED News

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Top 10  

Modules
· Home
· Search
· Stories_Archive


  
Tabere studentesti gratuite
Posted on Thursday, June 21 @ 09:44:15 EEST
Topic: Anunturi secretariat
Anunturi secretariatTABERE STUDENȚEȘTI
PENTRU VACANŢA DE VARĂ

Pot beneficia de tabere studenţeşti în vacanţa de vară, în limita locurilor repartizate facultăţii:
    studenţii înmatriculaţi la forma de învăţământ de zi, care sunt finanţaţi de la bugetul de stat, din ciclurile licenţă şi masterat INTEGRALISTI (prin integralişti se înţeleg studenţii care au promovat la toate disciplindele de studiu din anul anterior de şcolarizare),  în vârstă de pânăla 35 de ani în conformitate cu Legea Tineretului 350/2006, art.2, alin.2, lit.a, în funcţie de:
   •    rezultatele obţinute la învăţătură;
   •    activitatea depusă în cadru organizat la diverse manifestări culturale, artistice, ştiinţitice sau sportive.
Categoriile de studenţi beneficiari ai taberelor studenţeşti sînt:
a)    cazuri sociale – studenţii orfani de ambii părinţi, cei proveniţi din casele de copii sau plasament familial şi cei care beneficiază de burse sociale (15% din locurile repartizate facultăţii)
b)    studenţii cu rezultate deosebite obţinute la învăţătură în anul precedent de şcolarizare, în pondere de minim 80%, cei care au avut activități în cadru organizat, al universității, la diverse manifestări culturale, artistice, ştiinţifice şi sportive, în pondere de 20%;
c)    studenţii care activează în cadrul Caselor de Cultură ale Studenţilor care s-au evidenţiat prin activităţi cultural-artistice desfăşurate, care vor fi selectaţi de către Casele de Cultură ale Studenţilor, pe baza criteriilor specifice stabilite de acestea;
d)    studenții implicați în acțiuni de acțiuni de voluntariat, activități și proiecte studențești, manifestări culturale,științifice și sportive realizate în cadrul asociațiilor și federațiilor studențești.
Studenţii care doresc ocuparea unui loc gratuit în TABERELE STUDENŢEŞTI vor completa şi depune CEREREA TIP pentru acordarea unui loc de tabără la Secretariatul facultăţii în perioada
19 - 25 iunie 2012.
Cererile tip pot fi descărcate de la adresa www.eed.usv.ro – Anunţuri – Tabere sau pot fi ridicate de la Secretariatul facultăţii.
Cererea tip TREBUIE să fie însoţită de actele doveditoare, acolo unde este cazul, şi de Fişa de evaluare pentru acordarea biletelor de tabără gratuite (se poate ridica de la Secretariat sau se poate descărca de la adresa: www.eed.usv.ro – Anunţuri – Tabere).
Evaluarea fişei se face pe baza Grilei de punctaj din Hotarârea CAF nr. 11/21.01.2009 coroborată cu Hotărârea BCAF nr. 21/29.05.2009.

- Fisa inscriere tabara studenteasca gratuita
- Fisa evaluare
- Grila evaluare


 
Related Links
· More about Anunturi secretariat
· News by admin


Most read story about Anunturi secretariat:
Candidati potentiali bursieri 2012/2013


Article Rating
Average Score: 0
Votes: 0

Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


Options

 Printer Friendly Printer Friendly


Sorry, Comments are not available for this article.
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2005 by me.
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt

PNG Image Website: www.pngv.me is live! It has over 500,000 PNG Images. You can check it out!


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.07 Seconds