Welcome to EED News

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Top 10  

Modules
· Home
· Search
· Stories_Archive


  
Burse de merit si Burse sociale-SEM II
Posted on Wednesday, February 17 @ 15:57:22 EET
Topic: Anunturi secretariat
Anunturi secretariatIn conformitate cu "Criteriile specifice de acordare a burselor" http://www.eed.usv.ro/fiesc/eed_files/studenti/burse/Criterii_specifice_acordare_burse_FIESC.pdf in semestrul al II-lea se acorda urmatoarele tipuri de burse:
  • burse de studiu( NU SE DEPUNE CERERE). Au dreptul la bursa de studiu studentii care sunt integralisti dupa sesiunea de restante si care au obtinut  media ponderata a sem I cel putin 6.50 licenta, respectiv 7.50 masterat. Se va afisa un clasament cu toti studentii "potential bursieri". In functie de pozitia din clasament si in functie de banii alocati fondului de burse, din aceasta lista se va extrage lista bursierilor finali.
  • burse de performanta stiintifica ( se pastreaza cele din semestrul I)
  • burse de ajutor social. ( vor depune cerere insotita de acte doveditoare doar studentii a caror situatie sociala s-a deteriorat : deces, boala, accident sau alte situatii deosebite intervenite pe parcursul sem 1, sau acei studenti care din motive intemeiate nu au reusit sa depuna cerere la inceputul anului. Vor intra in competitie pentru acordarea unei burse sociale pe semestrul al II-lea, toti studentii care au depus dosar la inceputul anului plus cei care vor depune la inceputul semestrul al II-lea si se afla in una din situatiiile precizate mai sus.  Actele necesare le puteti descarca de la adresa : http://www.eed.usv.ro/~mihaela/acte%20necesare_bas_15_16_sem%202.pdf
Va asteptam !
 Rugam respectati programul cu publicul de la secretariat ( Luni-Vineri, de la 9 la 11) 

 
Related Links
· More about Anunturi secretariat
· News by secretariat


Most read story about Anunturi secretariat:
Candidati potentiali bursieri 2012/2013


Article Rating
Average Score: 4
Votes: 1


Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


Options

 Printer Friendly Printer Friendly


Associated Topics

Anunturi secretariat

Sorry, Comments are not available for this article.
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2005 by me.
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt

PNG Image Website: www.pngv.me is live! It has over 500,000 PNG Images. You can check it out!


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.07 Seconds