Proiectul AI-MAS Winter Olympics (AIWO)
Date: Thursday, December 13 @ 10:10:21 EET
Topic: Anunturi secretariat


AIWO este un proiect international ce isi propune sa aduca impreuna reprezentanti ai mediului academic national si international, dar si din industrie, din dorinta de a impartasi viziuni si rezultate ale cercetarii in domeniul Inteligentei Artificiale(IA).
Evenimentul se va concretiza pe 23 februarie 2013 in Bucuresti si va fi structurat in 3 sectiuni:

1. AI Olympics - un concurs intre solutii inteligente dezvoltate de echipe de studenti. Concursul incepe in luna decembrie, iar finala acestuia se va juca live, in ziua evenimentului.

2. AI Talks - prezentari tehnice interactive, referitoare la cele mai recente inovatii, descoperiri si provocari din domeniul IA. Prezentarile vor fi sustinute atat de reprezentanti din industrie cat si de oameni de stiinta de renume.

3. AI Village - expozitie de proiecte de cercetare si aplicatii inovatoare din IA, dezvoltate in cadrul universitatilor si companiilor partenere. Vizitatorii vor avea ocazia sa discute direct cu expozantii si sa afle mai multe despre metodele si tehnologiile folosite.

Mai multe detalii despre proiect si partenerii din editiile anterioare puteti gasi in mapa atasata.

Va invitam sa expuneti in AI Village cele mai interesante proiecte de cercetare in IA din cadrul universitatii dvs. In calitate de partener al proiectului AIWO, Universitatea "Stefan cel Mare" din Suceava va beneficia de afisarea pe www.aiolympics.ro a logo-ului cu link si de promovare la nivel national si international impreuna cu evenimentul, atat in mediile online, cat si prin intermediul afiselor si flyerelor.

Reprezentantii universitatii implicati in proiectele selectate pentru AI Village, impreuna cu finalistii concursului AI Olympics vor fi invitati la evenimentele de socializare organizate pentru comunitatea de IA si vor putea beneficia de cazare gratuita pe perioada evenimentului.

Acest proiect se adreseaza studentilor, doctoranzilor si profesorilor interesati de domeniul inteligentei artificiale. Cei care doresc sa participe sunt rugati sa-si manifeste intentia printr-un email transmis la adresa pentiuc@eed.usv.ro.







This article comes from EED News
http://www.eed.usv.ro/news

The URL for this story is:
http://www.eed.usv.ro/news/modules.php?name=News&file=article&sid=339