Premiul III si Premiu special la Concursul ElectroMobility
Date: Monday, May 11 @ 11:38:57 EEST
Topic: Anunturi secretariat


Echipele FIESC care au reprezentat USV la concursul „Electro-Mobility ”, organizat de Continental Automotive au obtinut urmatoarele rezultate: -

Locul III (500 euro): 8team de la Facultatea de Inginerie Electrica si Stiinta Calculatoarelor, Universitatea Stefan cel Mare din Suceava, membri echipa: Pircalab Vladut Constantin, Chiorescu Gheorghe Catalin, Macovei Silviu, Iftime Teodor Emilian. Profesor coordonator Prodan Remus. Echipa 8team a obtinut cel mai bun timp la sistemul piramidat de conducere asistata a masinii pe pista.

- Premiul special Electro - Mobility Online (300 euro): Aro Evolution de la Facultatea de Inginerie Electrica si Stiinta Calculatoarelor, Universitatea Stefan cel Mare din Suceava, membri echipa: Luchian Teodor, Luca Cristian, Maranciuc Florin Bogdan, Ciobanu Lucian. Profesor coordonator Calin-Horatiu Ciufudean.

Dupa cum se vede si in clasamentul oficial http://www.electromobility.ace.tuiasi.ro/teams/clasament echipele USV (8team , Xplorersteam, Aro Evolution, QuadCore, Dendo, Last Minute si Destiny AMS) au populat jumatatea superioara a clasamentului (din primele 14 echipe 7 sunt ale noastre).
Locul I a fost ocupat de o echipa a Facultatii de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Tehnice din Iasi iar locul II a fost atribuit unei echipe Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi.
De la dl. prof. Remus Prodan am aflat o parte din problemele cu care s-au confruntat echipele noastre in timpul concursului. O prima problema de care ne-am lovit noi, spune dl. prof. Remus Prodan, cei ce foloseam camere video, a fost faptul ca traseul s-a schimbat cu o zi inainte de concurs. Ne-a deranjat cel mai mult culoarea rosiatica a traseului, complet diferita de culoarea cu care echipele au luat contact la etapa anterioara, ce intra in conflict cu sistemul video de recunostere a traseului. In plus materialul ales pentru traseu era si lucios astfel incat pe anumite portiuni producea reflexii. In acelsi timp am avut probleme cu doua echipe, cedandu-le pinioanele de atac de pe reductii si de pe diferential, asa ca nu au mai putut intra pe cursa finala. Cu aceste doua echipe aveam asteptari mai mari.
In fotografie echipa castigatoare a premiului III.
FELICITARI STUDENTILOR SI PRODESORILOR CARE I-AU INDRUMAT!







This article comes from EED News
http://www.eed.usv.ro/news

The URL for this story is:
http://www.eed.usv.ro/news/modules.php?name=News&file=article&sid=523