Burse private de studiu
Date: Wednesday, May 25 @ 19:21:51 EEST
Topic: Anunturi secretariat


Programul de burse private Fabrica de Excelenta, organizat de Fundația Alfa Suflet și Energie (parte a grupului de firme Electroalfa), revine cu ediția 2016-2017.
Programul se adresează studenților și masteranzilor care urmează cursurile facultăților de profil tehnic și economic, oferindu-le burse private de studiu , dar și posibilitatea de a efectua un program de internship în cadrul grupului de firme Electroalfa.
Tinerii pot aplica pentru aceste burse transmițand dosarul de candidatura pana la 10 iunie 2016.
Regulamentul programului, criteriile de inscriere si continutul dosarului pot fi accesate pe site-ul www.fundatiaalfa.ro. Aceste burse sunt destinate pregatirii didactice a tinerilor, in vederea sustinerii participarii lor la concursuri, competitii nationale sau internationale, olimpiade, proiecte scolare sau educative, perfectionare si formare, achizitii materiale didactice.

Fundatia Alfa, Suflet si Energie a fost infiintata in anul 2013 si reprezinta divizia de responsabilitate sociala a grupului de firme Electroalfa. Activitatea fundatiei include proiecte educationale, sociale si culturale.







This article comes from EED News
http://www.eed.usv.ro/news

The URL for this story is:
http://www.eed.usv.ro/news/modules.php?name=News&file=article&sid=667