Porti deschise ASSIST - 22 martie 2017
Date: Thursday, March 09 @ 12:33:12 EET
Topic: Anunturi secretariat


Pe data de 22 martie 2017 ASSIST SOFTWARE Suceava organizeaza o noua editie a evenimentului "Porti Deschide ASSIST 2017",  incepand cu ora 11.00, in Amfiteatrul Dimitrie LEONIDA, Corp D, etaj 2.

Pentru această ediție - Porți Deschise ASSIST - reprezentanții firmei vor fi prezenți și înainte de eveniment, pe holul din fața Amfiteatrului Dimitrie Leonida, dorind sa comunice cu studentii FIESC.

Echipa ASSIST va fi la dispoziția studenților să răspundă la întrebări privind tehnologiile de ultima oră în software development, sfaturi utile pentru debutul în carieră și alte informații de care studenții au nevoie pentru
dezvoltarea lor profesională.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate proiectele curente ASSIST, continuate de o dezbatere privind tehnologii utilizate în cadrul acestora, finalizând cu o serie de întâlniri „one-to-one” între specialiștii noștri și studenții interesați.

Evenimentul propune motivarea studenților să completeze pregătirea de specialitate obținută în facultate cu noi tehnologii în portofoliul propriu de expertiză, portofoliu care ulterior le va putea deschide noi oportunități în carieră.

Detalii cu privire la eveniment se regasesc si pe site-ul ASSIST:
https://assist-software.net/news/assist-open-doors-2017 si pe Facebook, in
cadrul evenimentului special creat:
https://www.facebook.com/events/274902222938051/







This article comes from EED News
http://www.eed.usv.ro/news

The URL for this story is:
http://www.eed.usv.ro/news/modules.php?name=News&file=article&sid=759