Bursa de performanta/ Bursa speciala (voluntariat)
Date: Tuesday, March 28 @ 16:09:46 EEST
Topic: Anunturi secretariat


Bursa de performanta se atribuie pe baza de concurs organizat la nivel de facultate studentilor care au obtinut rezultate deosebite la invatatura si performante stiintifice, inovatii si brevete, premii, premii speciale si mentiuni la concursuri si manifestari studentesti. Cei care doresc bursa de performnata trebuie sa completeze Anexa 1 si sa anexeze intr-un dosar documentele doveditoare. Documentele se aranjeaza in dosar in ordinea din Anexa 1. Formularul editabil pentru Anexa 1 se gaseste aici sau pe pagina web a facultatii la Documente/ Burse.

Bursa speciala pentru implicarea in activitati extracurriculare si de volunatriat in interesul facultatii
se atribuie studentilor pe baza de concurs la nivel de facultate studentilor care au desfasurat activitati extracurriculare (mentorat, membri in comisii de organizare manifestari stiintifice, studenti reprezentanti in CF etc) si de voluntariat in interesaul facultatii. Cei care doresc bursa speciala trebuie sa completeze Anexa 3 si sa anexeze intr-un dosar documentele doveditoare. Documentele se aranjeaza in dosar in ordinea din Anexa 3. Formularul editabil pentru Anexa 2 se gaseste aici sau pe pagina web a facultatii la Documente/ Burse.

Dosarele pentru BURSA DE PERFORMANTA SI/SAU BURSA SPECIALA se depune in perioada 28 martie - 19 aprilie 2017, in fiecare zi de luni - vineri, in  intervalul orar 9.00 - 11.00, la Secretariatul de facultate.









This article comes from EED News
http://www.eed.usv.ro/news

The URL for this story is:
http://www.eed.usv.ro/news/modules.php?name=News&file=article&sid=762