Locul II la Concursul iTEC Timisoara
Date: Tuesday, December 12 @ 14:10:47 EET
Topic: Anunturi secretariat


In perioada 8 – 10 decembrie 2017 a avut loc la Timisoara, in cadrul Facultatii de Automatica si Calculatoare, concursul “iTEC” Winter Edition, organizat de “LigaAC”. Acest concurs aduna studenti si elevi din toata Romania pentru 6 domenii distincte: Algoritmica, Embedded Development, Game development, Graphic Design, Mobile development si Web Development. Unele dintre probe s-au desfasurat pe o perioada de 48 de ore (Hackathons) , acestea au fost: Embedded Development, Game Development, Mobile Development, Web Development. Anul acesta, Universitatea “Stefan cel Mare” din Suceava a participat cu 8 echipe, formate din cate doua persoane, la proba de Embedded Development, dar si o echipa formata dintr-o singura persoana la proba de Web Development. Pentru proba de Embedded Development tema a fost realizarea unui joc tetris. Concurentii au trebuit sa rezolve atat partea de programare a jocului cat si realizarea modulului in format fizic.

 Echipa “InelX” din Suceava formata din Maciuc Alexandru-Ilie si Gherasim David, a obtinut locul II la proba de Embedded Development.

VIDEO


Celialti studenti participanti per echipa la proba de Embedded Development sunt: Mitricioaei Madalina-Maria si Sandru Ionut, Scutelnicu Radu-Cristian si Lupu Emilian, Lavric Iulian si Postelnicu Andrei, Grigoriciuc Daniel si Popescu Adrian, Polocoser Daniel si Cirdei Alberto, Ostafe Leonard si Sili Alex.
Studentul care a participat la proba de Web Design este Nemtoi Marian-Mihai.
Pentru mai multe informatii despre concursul iTEC puteti accesa link-ul urmator: https://itec.ligaac.ro/
Lucrarea care a obtinut locul 2 la proba de Embedded Development poate fi vizualizata pe pagina echipei “InelX”: https://www.facebook.com/InelXsv/







This article comes from EED News
http://www.eed.usv.ro/news

The URL for this story is:
http://www.eed.usv.ro/news/modules.php?name=News&file=article&sid=876