Alegere coordonatori Diploma/ Disertatie
Date: Friday, January 19 @ 15:48:05 EET
Topic: Anunturi secretariat


ALEGERE COORDONATORI PROIECTE DE  DIPLOMA/DISERTATII

Conform procedurii privind repartizarea studentilor din anul III de studiu, studii universitare de licenta si din anul I de studiu, studii universitare de masterat studentii trebuie ca pana pe data de 5 martie 2018 sa se adresati cadrelor didactice titulare FIESC pentru indrumare Proiect de diploma/ Disertatii.
ATENTIE !!! fiecare cadru didactic poate conduce maximum 7 Proiecte de diploma + Disertatii, deci maximum 7 studenti, fie ei din anul III de studiu, studii universitare de licenta, fie din anul I de studiu, studii universitare de masterat.
Informatii despre cadrele didactice care pot indruma Proiecte de diploma/ Disertatii gasiti pe pagina web a facultatii, www.eed.usv.ro - Sectiunea Informatii/ Personal.

Studentii din anul III de studiu, studii universitare de licenta si din anul I de studiu, studii universitare de masterat care nu-si vor alege cadrul didactic indrumator pentru Proiectul de diploma/ Disertatie  pana pe data de 5 martie 2018 vor fi repartizati din oficiu de Serviciul Secretariat la cadrele didactice care mai au locuri disponibile, functie de  media anului II de studiu/anului I de studiu.








This article comes from EED News
http://www.eed.usv.ro/news

The URL for this story is:
http://www.eed.usv.ro/news/modules.php?name=News&file=article&sid=882