Welcome to EED News

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Top 10  

Modules
· Home
· Search
· Stories_Archive


  
EED News: Anunturi secretariat

Search on This Topic:   
[ Go to Home | Select a New Topic ]

Burse propuse spre aprobare de CABF
Tuesday, April 25 @ 10:33:59 EEST by secretariat (718 reads)
Anunturi secretariatAici se gasesc listele nominale cu studentii FIESC care au fost propusi de Comisia de Acordare a Burselor la nivel de Facultate - CABF sa primeasca, dupa caz, Bursa de performanta stiintifica (BPS), Bursa speciala pentru implicarea in activitati de voluntariat in interesul facultatii (BSpeciale - au fost luate in calcul doar activitatile de voluntariat cerute de facultate, facute in interesul facultatii), Burse de merit (BM1 si BM2), Bursa sociala, Bursa sociala ocazionala.
Contestatiile SCRISE se depun la Decanat, in termen de 2 zile lucratoare de la afisarea listelor cu bursieri, deci pana joi, 27 aprilie 2017, ora 10.(Read More... | Score: 0)

Intalnire cu firma irlandeza IMS MAXIMS
Monday, April 24 @ 19:38:47 EEST by secretariat (108 reads)
Anunturi secretariatJoi, 27 aprilie, incepand cu orele 13:00, in amfiteatrul Dragomir Hurmuzescu, are loc o intalnire a studentilor FIESC cu reprezentantii firmei irlandeze IMS MAXIMS. In cadrul intalnirii, vor fi prezentate, printre altele, atat oferta de locuri de munca precum si oportunitatile de dezvoltare a carierei in cadrul firmei. Firma IMS MAXIMS are o experienta de peste 30 de ani in dezvoltarea de solutii IT in domeniul medical. Mai multe detalii despre firma se pot gasi pe site-ul http://www.imsmaxims.com

(Read More... | Score: 0)

Tabere pentru vacanta de vara 2017
Saturday, April 22 @ 15:50:44 EEST by secretariat (154 reads)
Anunturi secretariatFunctie de numarul de studenti fara taxa facultatii noastre i-au fost repartizare 18 locuri pentru Tabere studentesti 2017.
Studentii care doresc sa primeasca un loc de tabara pentru vacanta de vara sunt rugati ca in perioada 24 aprilie - 22 mai 2017 sa depuna la Secretariatul de facultate (sala D105), de luni pana vineri, interval orar 9.00 - 11.00 cererea insotita de acte doveditoare acolo unde este cazul.
Formularul pentru cerere si toate informatiile legate de acordarea taberelor studentesti 2017 se gasesc aici


(Read More... | Score: 0)

OSF Global Services OPEN DAY
Friday, April 21 @ 11:18:44 EEST by secretariat (77 reads)
Anunturi secretariatIn data de 26 aprilie, incepand cu orele 14:00, in amfiteatrul Dimitrie Leonida, compania OSF Global Services va invita sa participati la evenimentul OPEN DAY. Expertii tehnici vor impartasi experientele lor profesionale din mediul international de afaceri si vor  prezenta solutiile tehnice legate de cele mai noi tehnologii omnichannel, IoT si mobile-first, solutii dezvoltate pentru companii de pe patru continenete. Echipa OSF va veni cu cazuri concrete de "real projects", oferite cu titlu de exemple si provocari pentru tehnologiile pe care s-au specializat.

(Read More... | Score: 0)

OSF Global Services intensifica programele de dezvoltare profesionala
Friday, April 14 @ 15:16:24 EEST by secretariat (180 reads)
Anunturi secretariatCompania OSF Global Services https://www.osf-global.com/ a sprijinit FIESC
printr-o sponsorizare cu 5 sisteme MAC care au intrat in dotarea
laboratorului unde se vor efectua aplicatiile practice la disciplina
Programarea aplicatiilor mobile sub iOS.

Mai multe informatii aici(Read More... | Score: 0)

Bursa locurilor de munca/ Iulius Mall Suceava/ 7.04.2017
Wednesday, April 05 @ 10:58:55 EEST by secretariat (320 reads)
Anunturi secretariatASSIST Software participa la "Bursa locurilor de munca" de la Iulius Mall Suceava, organizata pe 7 aprilie, la ora 10.00. Vom avea o oferta larga de locuri de munca in IT.

Cu siguranta vor mai fi si alte firme care vor avea oferte de locuri de munca.(Read More... | Score: 0)

Bursa de performanta/ Bursa speciala (voluntariat)
Tuesday, March 28 @ 16:09:46 EEST by secretariat (788 reads)
Anunturi secretariatBursa de performanta se atribuie pe baza de concurs organizat la nivel de facultate studentilor care au obtinut rezultate deosebite la invatatura si performante stiintifice, inovatii si brevete, premii, premii speciale si mentiuni la concursuri si manifestari studentesti. Cei care doresc bursa de performnata trebuie sa completeze Anexa 1 si sa anexeze intr-un dosar documentele doveditoare. Documentele se aranjeaza in dosar in ordinea din Anexa 1. Formularul editabil pentru Anexa 1 se gaseste aici sau pe pagina web a facultatii la Documente/ Burse.

Bursa speciala pentru implicarea in activitati extracurriculare si de volunatriat in interesul facultatii
se atribuie studentilor pe baza de concurs la nivel de facultate studentilor care au desfasurat activitati extracurriculare (mentorat, membri in comisii de organizare manifestari stiintifice, studenti reprezentanti in CF etc) si de voluntariat in interesaul facultatii. Cei care doresc bursa speciala trebuie sa completeze Anexa 3 si sa anexeze intr-un dosar documentele doveditoare. Documentele se aranjeaza in dosar in ordinea din Anexa 3. Formularul editabil pentru Anexa 2 se gaseste aici sau pe pagina web a facultatii la Documente/ Burse.

Dosarele pentru BURSA DE PERFORMANTA SI/SAU BURSA SPECIALA se depune in perioada 28 martie - 19 aprilie 2017, in fiecare zi de luni - vineri, in  intervalul orar 9.00 - 11.00, la Secretariatul de facultate.(Read More... | Score: 1)

Burse sociale
Friday, March 24 @ 11:16:30 EET by secretariat (891 reads)
Anunturi secretariatConform Regulamentului cadru privind acordarea burselor - R53, publicat pe pagina web a facultatii la sectiunea Documente, capitolul Burse, in perioada 27 martie - 19 aprilie 2017, in fiecare zi de luni - vineri, in  intervalul orar 9.00 - 11.00, se primesc la Secretariatul de facultate cererile, insotite de acte doveditoare, pentru acordarea BURSEI SOCIALE.
Sunt 3 categorii de burse sociale:
1. pentru orfani de ambii parinti si plasament
2. pentru boala
3. pentru venit. In acest caz, venitul lunar net per medru de familie trebuie sa fie mai mic decat salariul de baza minim net pe economie, adica sa fie mai mic de 1065 lei.
Fiecare categorie isi are propriul formular de cerere si propriile acte doveditoare ce insotesc cererea. Conform actelor normatice in vigoare, studentii care primesc bursa sociala pot beneficia si de bursa de performanta sau de merit, daca vor fi nominalizati pentru acestea din urma. Deci pot cumula cele doua categorii de bursa.
Documentele necesare pentru acordarea bursei sociale  si formularul de cerere (editabil) se pot descarca de aici.(Read More... | Score: 0)

Programul EURO 200 - pentru achizitionarea unui calculator
Tuesday, March 14 @ 08:14:20 EET by secretariat (324 reads)
Anunturi secretariatVă informăm că studenţii cu vârsta maximă de 26 de ani şi care au venitul brut pe membru de familie mai mic de 150 lei pot primi de la statul român o subvenţie de 200 euro pentru achiziţionarea unui calculator.

Dacă nu aţi mai fost beneficiarul  unei astfel de subvenţii pe durata liceului sau a facultăţii puteti depune cerere in acest sens

Actele necesare depunerii dosarului si modelul de cerere poate fi descarcat de aici.

Cererea, la care se anexeaza actele doveditoare, se depune la Secretariatul FIESC, sala D105, pana maximum 21.04.2017, in fiecare zi de luni - vineri, interval orar 9.00 - 11.00.(Read More... | Score: 0)

Porti deschise ASSIST - 22 martie 2017
Thursday, March 09 @ 12:33:12 EET by secretariat (377 reads)
Anunturi secretariatPe data de 22 martie 2017 ASSIST SOFTWARE Suceava organizeaza o noua editie a evenimentului "Porti Deschide ASSIST 2017",  incepand cu ora 11.00, in Amfiteatrul Dimitrie LEONIDA, Corp D, etaj 2.

Pentru această ediție - Porți Deschise ASSIST - reprezentanții firmei vor fi prezenți și înainte de eveniment, pe holul din fața Amfiteatrului Dimitrie Leonida, dorind sa comunice cu studentii FIESC.

Echipa ASSIST va fi la dispoziția studenților să răspundă la întrebări privind tehnologiile de ultima oră în software development, sfaturi utile pentru debutul în carieră și alte informații de care studenții au nevoie pentru
dezvoltarea lor profesională.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate proiectele curente ASSIST, continuate de o dezbatere privind tehnologii utilizate în cadrul acestora, finalizând cu o serie de întâlniri „one-to-one” între specialiștii noștri și studenții interesați.

Evenimentul propune motivarea studenților să completeze pregătirea de specialitate obținută în facultate cu noi tehnologii în portofoliul propriu de expertiză, portofoliu care ulterior le va putea deschide noi oportunități în carieră.

Detalii cu privire la eveniment se regasesc si pe site-ul ASSIST:
https://assist-software.net/news/assist-open-doors-2017 si pe Facebook, in
cadrul evenimentului special creat:
https://www.facebook.com/events/274902222938051/

(Read More... | Score: 0)

  
Old Articles
Friday, March 03
· Burse private oferite de ASSIST Software
Thursday, March 02
· Alegere Coordonatori Proiecte de Diploma/ Disertatii/ Lucrari de absolvire
Wednesday, February 22
· Anunt acordare Bursa de ajutor social
· Anunt acordare burse de performanta stiintifica/merit/studiu
Monday, February 13
· Programarea RESTANTELOR_sem 1
Wednesday, February 08
· Transport CFR gratuit pentru studenti
Monday, January 30
· Organizare_practica_anii_II_III_Licenta_anul_I_Masterat
· Comisii_evaluare_practica_anul_IV_Licenta_II_Masterat_II_TIC
Thursday, January 26
· Limbajele de programare studiate in FIESC pe primele locuri
Thursday, January 19
· Posturi didactice perioada determinata
Wednesday, January 18
· PROGRAMAREA EXAMENELOR sesiunea de iarna
Thursday, December 22
· Program functionare Secretariat facultate, sala D105
Wednesday, December 14
· Concursul Hackathon OSF USV 2016 in plina desfasurare
Thursday, December 08
· subventie cazare 2017
Tuesday, November 22
· Premii la Salonul de Inventica pentru Tineret 2016
· Burse acordate suplimentar in sem.I, 2016/2017
Friday, November 11
· OSF Global Services lanseaza OSF Hackathon 2-nd Ed
Wednesday, November 02
· in atentia studentilor bursieri
Thursday, October 27
· Burse acordate semestrul I, 2016-2017
Monday, October 10
· Burse Telekom
Wednesday, October 05
· Potentiali bursieri sem.1, 2016/2017, anul I Licenta si Masterat
· BURSE DE AJUTOR SOCIAL
· informare_discipline nepromovate ani anteriori
· Grupe EA, SE, ME, EI, IE - licenta si RCC, TAMAE, SMCPE - masterat
Thursday, September 29
· Indrumatori an/ Tutori an 2016/2017
Friday, September 23
· grupe_CALC_AIA_SIC
Tuesday, September 20
· Deschidere an universitar 2016/2017
Monday, September 19
· Potentiali bursieri sem.1, 2016/2017, anii II-IV
Thursday, September 15
· Calendar efectuare cazare campus USV
Tuesday, September 13
· Cazare 2016 - repartizare locuri de cazare

Older Articles

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest 2005 by me.
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt
All kind of lyrics: Lyricsla.com
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.17 Seconds