Welcome to EED News

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Top 10  

Modules
Home
Search
Stories_Archive

  
Burse in strainatate pentru studentii FIESC
Monday, March 30 @ 09:05:07 EEST by secretariat (70 reads)
Anunturi secretariatIn cadrul acordurilor incheiate de facultatea noastra studentii pot beneficia de mobilitati (burse) Erasmus+ la una din universitatile partenere. Pot beneficia de mobilitati Erasmus studentii din ciclul de licenta, masterat sau doctorat, indiferent de anul de studiu.
Pentru inscrierea la concursul de selectie este necesara depunera unui dosar continand documentele precizate pe site-ul Serviciului Afaceri Europene al USV: http://www.usv.ro/relint/outgoing_erasmus_plus_students.php [Link: Continut dosar Erasmus

Comisia de selectie constituita la nivelul facultatii solicita suplimentar si completarea si depunerea fisei de evaluare a activitatii desfasurate - Anexa 1 FIESC (pag.6) completata cu Anexa 1 USV (pag.11) din regulamentul de acordare a burselor: http://eed.usv.ro/eed_files/studenti/burse/Criterii_specifice_acordare_burse_FIESC.pdf

Selectia candidatilor se face pe baza evaluarii dosarului depus precum si prin sustinerea motivatiei in cadrul unui interviu.

Calendar selectie 2015 (pentru anul universitar 2015-2016):
10 aprilie - termen depunere dosare
22 aprilie - interviu, decanat, ora 12:00

Informatii complete despre mobilitatile Erasmus pentru anul univ. 2015/2016, precum si formularele necesare ulterior studentilor selectati, pentru fiecare tip de mobilitate (studiu, practica), se gasesc la adresa: http://www.usv.ro/relint/outgoing_erasmus_plus_students.php
Instruirea studentilor Erasmus selectati si a rezervelor, va fi organizata de catre Serviciul Afaceri Europene, miercuri 06 mai 2015, ora 12.00, in Aula din corpul E (parter). Studentii Erasmus selectati care trebuie sa trimita aplicatiile la universitatile gazda inainte de 06 mai 2015 sunt rugati sa se prezinte de urgenta la Serviciul Afaceri Europene (corp E, parter).

Succes!
Informatii suplimentare: Alin Potorac, Responsabil Erasmus, FIESC (alin@eed.usv.ro)

(Read More... | Score: 0)

Vineri 27 martie ora 9:00 Caravana ARIA
Wednesday, March 25 @ 08:37:16 EET by secretariat (164 reads)
Anunturi secretariatFacultatea de Inginerie Electrica si Stiinta Calculatoarelor a Universitatii „Stefan cel Mare” din Suceava organizeaza in ziua de 27 martie, orele 10:00, , o intalnire a comunitatii stiintifice in inteligenta artificiala din Suceava, in cadrul proiectului „Caravana ARIA”. „Caravana ARIA” este un proiect national initiat de Asociatia Romana pentru Inteligenta Artificiala (ARIA), in parteneriat cu Discovery Channel si 11 universitati din Romania, ce vizeaza regruparea si animarea comunitatii stiintifice nationale in inteligenta artificiala (IA). Printre alte actiuni, proiectul isi propune organizarea unei serii de intalniri, in principalele centre universitare din Romania, a grupurilor de cercetare si companiilor cu activitati corelate cu domeniul IA. La intalnirea din Suceava vor mai participa reprezentanti din Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi si Timisoara. Alte intalniri au fost deja organizate in Arad, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova si Timisoara. Va invitam sa participati fie direct, fie prin colaboratorii dumneavoastra, cu prezentari ale activitatilor, proiectelor sau intereselor de cercetare si dezvoltare corelate cu domeniul IA. Agenda evenimentului este urmatoarea: 9-10 - in ADL intalnire cu studentii 10-12 - in D101 intalnire cu cadrele didactice Informatii suplimentare la responsabilul din partea FIESC, doamna prodecan prof.univ.dr.ing. Cristina Turcu.

(Read More... | Score: 5)

Securitate ciebernetica si cariera tehnica in SRI
Tuesday, March 24 @ 11:09:22 EET by secretariat (181 reads)
Anunturi secretariatServiciul Roman de Informatii va invita sa participati joi 9 aprilie 2015, in Aula Corp E, la ora 11, la o prezentare privind securitatea cibernetica si oferta de cariera in zona tehnica a S.R.I. Dupa prezentare cei interesati vor putea dialoga cu specialisti in securitatea cibernetica (Centrul National Cyberint). Evenimentul este dedicat studentilor din anii terminali de la programele de licenta si masterat cu profil IT.

(Read More... | Score: 0)

Inginer service IT la Data Service Suceava
Wednesday, March 18 @ 15:01:44 EET by secretariat (198 reads)
Locuri de muncaSC Data service SRL Suceava angajeaza inginer service echipamente IT cu training / cursuri in cadrul firmei pentru: - diagnosticare si service multifunctionale laser, - instalare si configurare sisteme de operare, - instalare sisteme de paza si alarmare (proiectare, instalare, programare), - permis categoria B CV - secretariat@dataservice.ro Tel 0722 364633 SC DATA SERVICE SRL Str. Marasesti, Nr.5 Suceava, 720173 Tel. : 0230 / 523930 Email : office@dataservice.ro

(Read More... | Score: 0)

Organizare practica pentru anii II si III de studiu
Tuesday, March 17 @ 08:13:41 EET by secretariat (469 reads)
Anunturi secretariat In conformitate cu Planul de invatamant, studentii din anii 2 si 3 de studiu, studii universitare de licenta,  trebuie sa efectueze Practica/Stagiu de practica de 90 de ore.Practica/Stagiul de practica se poate efectua in patru moduri, in toate cazurile prin incheiere de Conventii de practica
- comasat, sub forma de stagiu la finalul sesiunii de vara, de 3 saptamani (este recomandat, dar pe perioada stagiului, care este in afara celor 14 saptamani de activitate didactica, conform instructiunilor MECS nu  se primeste bursa);
- distribuit pe perioada semestrului II la un operator economic astfel incat sa se totalizeze un numar de 90 de ore
- sub forma unui intership (la un operator economic care incheie un astfel de contract pe o perioada de 3 luni in vacanta de vara). In acest caz notarea la aceasta disciplina se va face in septembrie.
- in laboratoarele FIESC daca indrumatorul de practica FIESC este de acord. 
Conventia de practica (postata pe pagina web a facultatii la Anunturi – Practica pentru anii II si III de studiu) se completeaza in 3 exemplare, din care unul ramane la titularul de practica, unul la student si unul la partenerul de practica (operatorul economic). Conventia de practica dupa ce este semnata de student, de partenerul de practica, de tutore, de responsabilul de practica FIESC se depune la Secretariatul FIESC pentru a fi semnata de Rectorul USV. Se ridica la 3 zile de la depunere de la Secretariatul FIESC.   Studentii vor fi notati daca vor aduce un exemplar din Conventie de practica si o copie dupa documentul semnat care atesta efectuarea protectiei muncii in locatia (firma) partenerului de practica.   Hotararea CF FIESC (postata pe pagina web a facultatii la Anunturi – Practica pentru anii II si III de studiu) in care sunt mentionati indrumatorii de practica pentru toate grupele.  
Alte informatii puteti obtine de la indrumatorii de practica sau de la domnul prodecan, conf.univ.dr. ing. Laurentiu Dan Milici (dam@eed.usv.ro)  

(Read More... | Score: 1)

Burse acordate in semestrul II - propunere CABF
Wednesday, March 11 @ 15:06:14 EET by secretariat (1365 reads)
Anunturi secretariatAici gasiti postate listele cu studentii care au fost propusi de CABF sa primeasca Bursa de performanta stiintifica/ Bursa de merit/ Bursa de studiu/ Bursa de ajutor social in semestrul II, 2014/2015.

(Read More... | Score: 0)

IMPORTANT-in atentia studentilor din anii II-IV
Wednesday, March 11 @ 12:06:10 EET by secretariat (390 reads)
Anunturi secretariatAcest anunt se adreseaza studentilor din anii II-IV, licenta si masterat care au discipline nepromovate din anii anteriori, semestrul al II-lea. 
Informatii despre regulile de plata si termenele limita le gasiti aici.


(Read More... | Score: 0)

Intalnire cu angajatorii - ASSIST-Software Suceava
Tuesday, March 10 @ 08:53:10 EET by secretariat (305 reads)
Anunturi secretariatMiercuri, 18.03.2015, de la ora 12, are loc in amfiteatrul Dimitrie Leonida, corp D, o manifestare care se adreseza studentilor ce vor sa urmeze o cariera in managementul proiectelor software. Sunt invitati specialisti de la ASSIST-Software Suceava care, considerand ca studiu de caz un produs concret realizat pentru concernul Philips, vor aborda urmatoarea tematica: 
1. Planificarea arhitecturii 
2. Metodologie de dezvoltare 
3. Tehnologiile utilizate in dezvoltarea aplicatiei 
4. Quality Planning & Quality Control & Quality Assurance 
5. Concluzii

La final, studentii interesati vor putea pune intrebari privind un eventual proiect de cariera la ASSIST Suceava si vor putea sustine si un interviu in vederea unei posibile recrutari.(Read More... | Score: 0)

Potentiali bursieri smestrul II, 2014/2015 - dupa contestatii
Tuesday, March 10 @ 07:26:18 EET by secretariat (453 reads)
Anunturi secretariatAici gasiti listele cu studentii POTENTIALI BURSIERI pentru semestrul II, an universitar 2014/2015, DUPA CONTESTATII.(Read More... | Score: 0)

Potentiali bursieri semestrul II, 2014/2015
Tuesday, March 03 @ 13:16:15 EET by secretariat (2377 reads)
Anunturi secretariatAici gasiti listele cu studentii POTENTIALI BURSIERI pentru semestrul II, an universitar 2014/2015 conform  art. 13 si 14 din Regulamentul cadru al USV de acordare a burselor si a limitelor de medii prevazute de Criteriile specifice FIESC.
Listele au fost actualizate astazi, 5 martie 2015. Contestatiile se depun pana luni, 9 martie 2015, ora 10.00 la Secretariatul de facultate, sala D105 sau prin email la adresa secretariat@eed.usv.ro.


(Read More... | Score: 5)

  
Old Articles
Wednesday, February 25
· Bursa de performanta/Merit - semestrul II, 2014/2015
Monday, February 16
· Inginer automatist/inginer mecanic - Compania OSBORN
Monday, February 09
· Programarea restantelor, semestrul I, 2014/2015
Monday, January 19
· Anunt angajare - Administrator retea
Tuesday, January 13
· programare examene sesiune iarna 2015
Monday, January 05
· Locuri munca - MIND SOFTWARE - IT&C
Thursday, December 11
· Workshop - Improving school-to-work transition for ITC students
Tuesday, November 25
· Rezultate de exceptie la Salonul National de Inventica si Creatie Stiintifica
Tuesday, November 11
· Director tehnic Retea regionala radio
Wednesday, November 05
· Burse aprobate pentru semestrul I, 2014/2015
Thursday, October 16
· Potentiali bursieri semestrul II, 2013/2014
Wednesday, October 08
· Contractare disciplina din anii anteriori
Friday, October 03
· conditii depunere dosare BURSE de Performanta, Merit, Speciale si SOCIALE
Friday, September 26
· Intilnire cu indrumatorul de an
Wednesday, September 24
· Deschidere an universitar 2014/2015
Tuesday, September 23
· Subventie cazare 2014
Thursday, September 18
· Liste_finale_cazare_camine_campus
Tuesday, September 16
· grafic de cazare in camine 2014/2015
Saturday, September 13
· Un nou modul de admitere: 16-22.09.2014
· Admitere cetateni R. Moldova, Ucraina si romani de pretutideni
Friday, August 01
· Repartizare cazare pentru studentii din anul I de studiu
· Repartizare cazare anii II-IV de studiu
Tuesday, July 22
· Sesiune de REEXAMINARI septembrie 2014
Monday, July 07
· Grafic_desfasurare_Examen_finalizare_studii
Friday, July 04
· Solicitari_cazare_2014_2015
Thursday, June 26
· PROGRAMAREA RESTANTELOR pentru sesiunea 30 iunie - 6 iulie 2014
Wednesday, June 18
· PROGRAMAREA EXAMENELOR pentru sesiunea de vara, 09 iunie - 29 iunie 2014
Tuesday, June 17
· Grafic desfasurare SESIUNEA DE REEXAMIANRE 1 PENTRU ANII TERMINALI
Friday, June 13
· Sesiuna restante ani terminali 16-22 iunie 2014
· Lista_FINALA_studenti_beneficiari_tabara_vara_2014

Older Articles

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2005 by me.
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.16 Seconds